berkimren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parasız mutsuz olmaktansa paralı mutsuz olmayı tercih ederim
ocuu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocalarım önceliğimiz sağlık sonra tabikide para e para var o parayıda nasıl harcadığın önemli para size tüm kapılarınızı açar önemli olan parayı kullanabilmekte
Whathey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhabalar hayırlı geceler olsun 21 yaşında hayatımın tek noktası para olmuş durumda sağlık diyenler var gözlerimi çizdirmek için bile 30k civarı bir piyasa olmuş şuan para olmadan huzur olmuyor paran yoksa dostunda yoktur herkesin hayat yaşantısı farklı tabiki yerinizde olmak isterdim 😂
Burhanese2007 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para mutluluğu almaz fakir temennisi günümüz şartlarında bal gibi de alıyor paran olunca ozguven tavan geziyorsun
syerliturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para sadece mutluluğu değil insanlığı, insanları, zamanı, sağlığı hatta hayatı bile satın alır. İnsanlar sana paran kadar değer verir bu yüzden miktarını bilmek isterler kazandığının, Ona göre bir değer verir. Para mutlululuk getiremeyeceği tek konu kader. Tabi buda kader inancına bağlı, araplar gibi naparsan yap kaderi değiştiremezsen diyorsan kaderini satın alamazsın. fakat boşver kanka baya daha yazardım da, Bunların Allahı para olmuş. Satın al onları.
Ben en iyisi Las Vegasa bir uçak bileti alayım kimler geliyor Kırmızıya basalım kazanırsak daha çok dert ederiz. Kaybedersek zaten Haberlerden izlersiniz