ben birşey anlamadım bu mailden.

yani reklamdan benim adıma, mailime falan mı ulaşılabilecek bunu mu diyor? öyleyse bu ne biçim şeffaflık ya :S zaten illegal bir durum var ise gerekli mecriler ile paylaşılıyor, ne gerek var buna?

Alıntı
Sayın Reklamverenimiz,

Temmuz 2023'te Google, Reklam Şeffaflık Merkezi ve reklam açıklamaları aracılığıyla tüm kullanıcılara sunacağı reklamverenle ilgili belirli bilgiler ile söz konusu bilgilere nasıl erişilebileceğini ayrıntılarıyla açıklayan yeni bir reklam şeffaflığı politikasını tanıtacak.
Google, Reklam Şeffaflık Merkezi'nde ve reklam açıklamalarında, Google Arama ve YouTube dahil olmak üzere Google platformlarında reklam sunan tüm reklamverenlerin adı, konumu ve belirli bir dönem boyunca sundukları reklamlar gibi reklamveren bilgilerini gösterecek. Reklamveren doğrulama programı tarafından henüz doğrulanmamış reklamverenler de bu kapsam dahilindedir.

Ayrıca, geçerli yasalara uymak için Google, reklamverenleri ve reklam kampanyaları hakkındaki belirli ek bilgileri ülkeye bağlı olarak kendi hizmetlerinin kullanıcılarına açıklamakla yükümlü olabilir. Örneğin, bu ek bilgilere aşağıdakiler dahil olabilir:

• Hedefleme bilgileri, her reklamın toplam alıcı sayısı ve reklam konusu.

• Google bu tür bilgileri, herkese açık bir API aracılığıyla da Reklam Şeffaflık Merkezi'nde erişilebilir hale getirecektir.

Politikada bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgi yer alacaktır.

İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google Ads Ekibi