Merhaba,

Bugün yaşadığım ilçenin belediyesi yeni yapacakları yol ve kaldırım çalışması için benden before/after çekimi istedi yani bugün before çekimini, çalışmalar bitince ise after çekimini yapacaktık. Bende kendi drone'um arızalı olduğu için kaymakamlığın drone'u olan Mavic Air2 Enterprise'ı ödünç aldım ve çekimleri 2-3 saatte tamamladım.

Drone'a taktığım S-Link markalı kart 64GB kapasiteliydi, sıfırdı ve hiç kullanmamıştım. Çekim esnasında görüntüler kartta mevcuttu ve görüntüleri açıp izleyebiliyorduk. Ancak kartı bilgisayara taktığımda 64GB olan kartın sadece 1,86GB olduğunu gördüm.

İçinde ise hiçbir görüntü gözükmüyordu, sadece "abcd.iso" adlı bir dosya vardı.

Elimde daha iyi markalı kartlar vardı ama en boş bu kart olduğu için maalesef bunu kullanmış oldum. Kart önemli değil ama emeğimiz gitti sanırım.
Sonuç olarak bu görüntüleri kurtarmamızın yolu var mıdır? Eğer çözümü var ise ve çözebilen olur ise 300₺ göndereceğim.

Denediklerim:
  • SD kartı kendi drone'uma takıp görüntülere drone aracılığı ile ulaşmaya çalışmak
  • Daemon tools ile iso dosyasını açmak (Windows bu diske erişemiyor. Disk bozuk olabilir. Diskin Windows'un tanıdığı bir biçimi kullandığından emin olun. hatası)
  • Winrar ile açmak (Arşiv biçimi bilinmiyor veya bozuk. hatası)
  • Başka kart okuyucular ile denemek
  • "Wondershare Recoverit" - "EaseUS Data Recovery" - "Stellar Photo Recovery" Bu uygulamalar ile veri kurtarma denemesi yapmak

Edit: iso dosyasını paylaşıyorum, kurcalamak isteyen olursa indirebilir ama dosyaya bakarken dikkatli olalım, ne olduğu belli değil sonuçta.
https://we.tl/t-O7Q3dUrOws