sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk web sitem, tr.cx gibi free domain veren bir hizmetten yaptığım bir siteydi. 6. sınıf öğrencisiydim bunu saymazsak ;

İlk domainim ve sitem : 2007
Genel Blok .net uzantı domain : Günlük tekil hit 20 bindi. Sayyac.com ile istatsittik aldığımız dönemler Lise 2 öğrencisiydim.

hey gidi sayyac.com

o zamanlar analytics- sayyac farklı veriyor diye az konu açılmazdı

Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam tarihini hatırlamıyorum ama ilk internet sitemi, tripod.com üzerinden açmıştım. O zamanlar çok heyecanlıydı. Benim hazırladığım bir site internette yayınlanıyor diye uçuyordum. Şimdi günde 1-2 site açıp kapatır hale geldik ve hiçbir heyecanı kalmadı.
ben ilk .com domaini aldıgımda, hosting ödemesini pttden yapmıştım banka hesabım yoktu daha ödemeyi yapıp eve giderken ki heyecanı hatırlıyorum, son 100 lükte sprinte çıkmıştım resmen eve dogru e o zaman açılan siteyle şimdikini değeri aynı olur mu abi, ha o zaman para kazandırmıyordu ama, manevi değeri bambaşkaydı.

ilk .com sitemi hala kapatmadım, sadece bana açık, arada girer bakarım =) ama o özel paylaşmıyorum emekli olunca tekrar yayına alıp, ahaliyi toplama gibi bir hayalim var ulaşabilirsem. ahali dediğim de 20-30 kişi falandır. ama lise ögrencisinin forum sitesi için bence gayet iyi bir aktif kitle 2007 yılında