Müslüman olanlar için evlatlık caiz değil hocam. Dini görüşünü bilmiyorum ama eğer müslümansa alması caiz değil yani.
Onun dışında çocuk için evlenilmemeli bence. Bi insan biriyle evlenecekse bence gerçekten sevdiği için evlenmeli.
Çocuğu olsa da olmasa da sorun olmamalı. Tabi baba olmak isteyen birisidir bir şey diyemem herkesin kendi görüşü bunlar.
Hocam simdi cevap yazacagim ama rica ediyorum tartismaya gitmemesi icin hemen sonlandiralim.
İmam Hatip mezunu yum. Diğer aldığım gittiğim farklı farklı cemaatler vs inanın kabul olsa idi aktıf hayatta sayfa sayfa CV çıkardı.
Ne Kuran da ne de Sahih bir hadis te bana tek bir ayet gösteremez siniz hocam lütfen tam olarak bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan yanlış bilgi yaymayalım
Bizim dinimiz hoşgörü dinidir kolaylıklar dinidir temel taşları bu kavram lar üzerinde dir Efendim (S.A.V) de yetimdir artık cemaat lerden falan duydunuz ordan aklınıza yer edinmiş yüksek ihtimal lütfen Kuran ve Sahih hadis dışında şu hoca bunu demiş o vacip demiş o sünnet diğeri mekruh falan filan Allah (C.C) Kuran-ı Kerim de bize iletemedeği Edendimiz (S.A.V) Hadisinde göster mediği hiç bir şeyi kimse bize gösteremez anlatamaz yol gösteremez hepsini gezdim gördüm alayının bütün cemaat kuruluşlarının çıkar ilişkileri üzerine kurulu toplumsal bir hareket kuruluş lardır sadece umarım beni yanlış anlamamışdır hocam 🙏