FuryRaskolnikov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hediye içeriği ne hocam? uygunsa, eski sevgilinize eğer barışma için Allah bir yol açmıştır belki, belki sizden doğacak olan çocuk, büyük adam olup ülkenin başına geçer ve şahlandırır kimbilir.

Film Adı: I'm a big idiot (Ben Kocaman Bir Salağım)

FİLM SOUNDTRACK ( müzik eşliğinde okumanız tavsiye edilir. )

https://www.youtube.com/watch?v=qPDz_HJrqcQ

Sahne 1: Çaydanlık ve Çiçeklerin Yanlış Adrese Teslim Edilmesi
BURAK, internet üzerinden sipariş verir ve kendi annesine hediye olarak çaydanlık ve çiçek seçer. Fakat yanlışlıkla eski kız arkadaşının adresini seçer.
BURAK, bu konuda endişe ve pişmanlığa kapılır.

Kargo görevlisi, kutuyu GÜLŞEN'in kapısına teslim etmek üzere ilerler.

MEHMET (Kargo görevlisi): (Çaydanlığı ve çiçekleri teslim ederken) İyi günler! Bu sizin için.
GÜLŞEN: (Şaşkın bir şekilde) Ama ben böyle bir sipariş vermedim.
MEHMET: (Kendisi de şaşırarak) Sanırım bir yanlışlık oldu. Özür dilerim.
Sahne 2: Gülşen'in Eski Kız Arkadaşı Rolüne Bürünmesi
GÜLŞEN, şaşkınlıkla kutuyu alır ve içeri girer. Eski günleri hatırlar ve kurnaz bir plan yapar.
GÜLŞEN: (Kendi kendine) Şuna bir göz atalım. Burak'ın bu hediyeyle beni geri kazanmaya çalıştığını düşünüyor olabilir mi?
Sahne 3: Gülşen'in Burak'ı Araması
GÜLŞEN, telefonunu eline alır ve BURAK'ı arar.
GÜLŞEN: (Telefonda) Alo, Burak! Sana bir sürprizim var.
BURAK: (Telefonda) Gülşen? Ne zaman aramaya başladın?
GÜLŞEN: (Gülerek) Tesadüfen, bir hediye aldım. Çaydanlık ve çiçekler senin tarafından mı?
BURAK: (Panik halinde) Evet, Gülşen. Üzgünüm, yanlışlıkla senin adresini seçmişim.
GÜLŞEN: (Gülerek) Ne kadar komik, değil mi? İki yıl sonra hala yanlışlıkla benim adresime sipariş veriyorsun.
BURAK: (Mahcup bir şekilde) Evet, gerçekten kocaman bir salağım. Özür dilerim.
Sahne 4: Gülşen'in Planının Ortaya Çıkması
GÜLŞEN, Burak'ın mahcup halini fark eder ve planını açıklar.
GÜLŞEN: (Gülerek) Aslında bu hediyeyle seninle barışmak istemiştim. Ama senin tepkin bu kadar komik olacağını düşünmemiştim.
BURAK: (Şaşkın bir şekilde) Yani sen bu planı biliyordun ve hala kabul etmiş gibi davrandın?
GÜLŞEN: (Gülerek) Evet, seni biraz eğlendirmek istedim. Ama şimdi her şeyin iyi olduğunu görebiliyoruz, değil mi?
Sahne 5: Birlikte Gülme ve Barışma
BURAK ve GÜLŞEN, birlikte gülüşürler ve geçmişteki hataları geride bırakmaya karar verirler.
BURAK: (Gülerek) Gerçekten kocaman bir salağım, ama sen de oldukça kurnaz birisin.
GÜLŞEN: (Gülerek) Evet, birbirimizi tamamlıyoruz gibi gözüküyor. Her şeyi geride bırakıp yeni bir başlangıç yapalım mı?
BURAK: (Gülerek) Kesinlikle! Belki bu tesadüf bize gerçekten bir şeyler anlatıyor.
Sahne 6: Mutlu Son
BURAK ve GÜLŞEN, geçmişi geride bırakarak yeniden bir araya gelirler ve birlikte mutlu bir ilişki yaşamaya başlarlar.

Sahne 7: Semih'in Büyüyüp Liderlik Yeteneklerini Göstermesi
BURAK ve GÜLŞEN, mutlu bir şekilde birlikte yaşamaya devam ederler. Zamanla, doğan çocukları SEMİH büyür ve olağanüstü liderlik yeteneklerini göstermeye başlar.
Sahne 8: Semih'in Siyasi Kariyerine Başlaması
SEMİH, üniversite yıllarında siyasete olan ilgisini keşfeder ve aktif bir şekilde siyasi çalışmalara katılır. İnsanlar arasında popülerlik kazanır ve vizyonuyla dikkat çeker.
Sahne 9: Semih'in Başbakanlık Yolunda Yükselişi
SEMİH, halkın büyük desteğiyle siyasi kariyerine hızla yükselir. Önce milletvekili seçilir, ardından hızla siyasi arenada adını duyurur. Karizmatik liderliği ve vizyonuyla dikkatleri üzerine çeker.
Sahne 10: Semih'in Türkiye'yi Süper Güç Haline Getirme Hedefi
SEMİH, başbakan olarak seçildiğinde büyük bir vizyonla göreve başlar. Ülkenin ekonomisini güçlendirir, eğitim ve sağlık alanlarında önemli reformlar yapar ve Türkiye'nin uluslararası alanda daha etkin bir rol oynamasını sağlar.
Sahne 11: Türkiye'nin Süper Güç Olarak Yükselişi
SEMİH'in liderliği ve çabalarıyla Türkiye, ekonomik ve siyasi açıdan güçlenir. Ülke, bilim, teknoloji ve savunma alanında büyük ilerlemeler kaydeder. Türkiye, uluslararası ilişkilerde etkili bir rol oynayan, küresel arenada söz sahibi olan bir süper güç haline gelir.
Sahne 12: Burak ve Gülşen'in Gururu
BURAK ve GÜLŞEN, Semih'in başarılarına gururla tanık olurlar. Onun başbakanlık göreviyle ülkeyi süper güç haline getirmesi, onları heyecanlandırır ve aile olarak büyük bir gurur duyarlar.