Arkadaşlar selamlar herkese, kolay gelsin. Bir woocommerce sitemiz için müşterimizin bir talebi var. Yardımcı olabilecek arkadaşları Whatsapp numarama bekliyorum detayları görüşmek üzere. Konuyu özetlemek gerekirse talep edilen konu şöyle;

Ürüne tıklayan kişi teslimat bölgesi seçmeli ve en erken ne zaman teslim edilebileceğini görebilmeli. Bunun için bir excel vb. (istediğimizde güncelleyebileceğimiz) bir tablo ile aynı gün teslim bölgeleri oluşturacağız. Aynı gün teslimat tablosunda olan bir bölge seçen kullanıcı bugünün tarihini görebilecek ama dilerse ileri bir tarih de seçebilecek, tabloda olmayan bir bölge seçen kullanıcı ise en erken 4 gün sonrasının tarihini görebilecek. Ve kullanıcının seçtiği tarih sipariş tamamlanınca sipariş detaylarında gözükecek.

Böyle bir iş var. Gerçekten yardımcı olabilecek, zamanımızı öldürmeyecek deneyimli arkadaşlardan mesajlarını whatsapp üzerinden bekliyorum. PM göndermeyin lütfen düzenli olarak kontrol edemiyorum burayı. Geri dönüşler için şimdiden teşekkür ederim.