Merhabalar herkese, bayramın 3.günü kuzenime araba çarpmıştı platin takıldı. Kaşında ve göz kapağında yaralar var. Hastanede dolanan avukatlardan biri ile anlaştılar ve %10 komisyon ile yapacağını söyledi. Böyle bir durumda dolandırılmamak için ne yapabiliriz? Noterden o dava için vekalet verildi ve avukatlık sözleşmesi imzalandı. Benim de eskiden bir trafik kazam vardı ve onun için de beni ikna etmeye çalışıyorlar. Kuzenimin iyileşme süreçleri falan olduğundan 9 ayı bulur ama benim 3 ayda alabileceğimi söyledi. Kafamda ufak bir yara var %2 bile verse diyor 300k falan alırsın dediler. Ama bana %25 komisyon alırız dedi, çok geldi gözüme. Herhangi bir tecrübesi olan vs. var mı bu konuda. Ya da Ankara'da tanıdık sigorta avukatı olan varsa yönlendirebilirse sevinirim.
Sadece bu işlerle ilgilenen avukatlık ofisleri var. Araştırıp bulun, gidin konuşun noter kanalı ile vekalet alıp yerinize takip etsinler. Haklıysanız kimsede bırakmayın hakkınızı. Ben daha önce istanbulda benzer bir durum yaşadım(trafik kazası). Gittim ulaştım, hakkım olan ücreti 1.5 sene sonra da olsa yatırdılar. %10-20 bunlar gayet normal tutarlar. Gözden çıkardığınız bir parayı sizin için alıyorlar. %50 alsa yine hakkınızı almış olacaksınız. Ben Doğan Hukuk Bürosu ile çalışmıştım merak ediyorsanız.