Spam kelimesinin halen bir başkasını emeğini çalmak olduğunu düşünenler var ucu çok açık bir kelime spam demek sadece başkasının içeriklerini alıp paylaşmak değil arkadaşlar, web ortamında bulunan herkese açık veri dataları alıpta spam yapabilirsiniz aynı şekilde internetteki bazı bilgilerden faydalanarak bunları derleyip yeni şeyler katıp spam yapabilirsiniz, günümüz teknolojisi Chatgpt kullanıp yüzbinlerce mantıklı içerikler üretip spam yapabilirsiniz.
Bende spam yapıyorum hatta sadece spam diye tabir ettiğimiz sitelerden min. 400K+ kazanıyorum ama hiçbir şekilde bir başkasının sitesinden içerik almıyorum bir başkasının içeriğini çalmıyorum web ortamında bazı içerikleri derleyip özgün birşeyler yaratıyorum kimsenin emeğine dokunmuyorum.
Konudaki bazı arkadaşlar spamı direk emek hırsızlığı olarak tanımlamışlar ama değil arkadaşlar spam herkes için bir başkasının emeğini çalmak değil bunu iyice bir anlamak gerekiyor.
Selamlar üstad. Günde en az kaç içerik girmek gerekir? Anahtar kelime analizi vs de yapıp giriyorum ama hit artmıyor ...