Sana tek tavsiyem ne anlatırsan anlat basit bir dille savcının anlayacağı şekilde anlat.
Bir film sitesinin telif davası yüzünden ifadeye çağrıldım. 2014 yılında domain r10 açık arttırmadan bana kalmış, 6 ay sonra ben hiç dokunmadan boşa düşmüş. Hiçbir kurulum yok, ama reg firması Türk olduğu için adım geçiyor. Olayın özü bu.
İfadeye çağrıldım bütün kanıtlarla, r10, reg firmasının çıktıları, web archive çıktıları. Hepsini kanıt olarak ifademe eklettirdim. Buradan bir kişi ilk sayfayı görse, tamam ifade vermene bile gerek yok git der. Ama malesef savcı hiçbirşeyi anlamamış olacak ki, 2.ye birdaha ifade verdim. Gene aynı ifadelerle şöyle oldu böyle oldu benle alakası yok diye anlattım. Sonra 3.kez birdaha çağrıldım, bu sefer direk merkeze çağırdılar. Gene ifade vericem,ifadeyi yazan polise durumu anlattım. E bu zaten 2022 davası senle alakası ne ki dedi. Sadece şunu yazdı. '' Domain 2014'te bendeydi, bu 2022 davası, reg firmasından sorgulanabilir. '' Bu kadar. O gün bu gündür çağrılmadım. O yüzden sen sen ol benim gibi ortalığı bulandırma sade bir dille anlat,böylesi çok daha yararlı oluyor.