Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bundan 4 sene önce bende ınstagramdan mobılyacı uzerınden dolandırılıyordum az daha, adamın ıbanına para atıcaktmkı bı sıkayet var .com bakayım dedım ve ısmını vs arastırınca 72 kısı yı dolandırdıgını gordum ve 72 kısı ayrıca oyalamıs bugun yarın gondercez dıye oturma grubu dolab vb, sahte vergı levgası duzenlemesı farklı bıryerın atolyesıne ve magazanın ısmını degıserek realıte bır ızlenım verıyordu. o 72 kısıyı nasıl geldıgınıde cozdum oyalayarak fıyatları pıyasa degerınden dusuk vererek aman arkadaslar ,helekı bu zamanda kımsede merhamet kalmamış .
Eger o magdur kişiler cogunlukta ıse yanı 3.5 kısı ıse nıtelıklı *********** sucuna gırer dıyım... aynı şeyı bır kez yapmadan sıkıntı yokta tekrarlanına aynı suç nıtelıklı dolandırıcıya gırıryorsun , ıstedıgın kadar anlat suca ortak olmuş oluyorsun hakımın bılınc altında her daım şu olucak? sen vermeseydın bu adamlar dolandırılmazdı gıbı .. acıl avukat bul bence sonucta bıl bılme bılmeden actıgın faturası sana kesılecek , umarım cok kısıyı magdur etmemıştır o şerefsız ona gore degerlendırılırsın dıyım.
NOT :KONUYU FARKLI YERDEN ELE ALDIM ANLATIKLARIM BELKI BAŞKALARINA UYARI OLUR AMAN DIKKAT EDIN.