Sizce sitenize giren ziyaretçilerin reklamlara tıklanma oranı TO adsensenin planlı yaptığı birşey mi hocam? Ziyaretçilerin reklamlara az yada çok tıklanmasına nasıl müdahale edebilir ki adsense.. google ziyaretçilerle anlaştı siteye giren kişiler az yada çok tıklıyor demek ne kadar anlamsızsa bence buda bu kadar anlamsız. Sadece şu son 4 yıl içinde 5m üzeri bakiyem kapanan adsense hesaplarımda gitmiştir onlarca hesabımda banlanmıştır bunların bir çoğunda adsene suç bulamadım. Bundan önce açmış olduğunuz konularada çok denk geldiğim için söylüyorum hocam yanlış anlamayın ama siz google biraz kafayı takmışsınız birşey olsunda googleye suç bulayım der gibisiniz sanki.
Sitemizde çıkan reklamlardan reklamlara tıklayacak kişileri tıklayan kişilerin yapacakları dönüşümleri vs gibi bir çok şeyi adsense planlamıyor tamamen ziyaretçi davranışı ve site potansiyeline bağlı değişiklik gösteren metrikler bunlar bana sorarsanız tamamen tesadüf.. googleye bu kadar kafayı takıp kendinize dert çıkarmayın bence akışına bırakın gitsin bence.
İşin TO kısmında inanın herşey doğal olduktan sonra bunun düşük olmasını
adsense bile istemez siz ne kadar fazla kazanırsanız adsense'de o kadar fazla kazanır.