Merhaba arkadaşlar
Daha önce birine pinli adsense hesabı satmıstım anydesk ile baglanıp mevcut ödeme yöntemi kartımı gmail hesabımdan kaldırmıstık sonrasında şifreyi vs vermiştim.
ancak adsense ve youtube adsense özelligi olan bu hesabımda adım soy adım vs duruyordu ?
Söz konusu kişi benım kımlık bilgilerimle kullanmaya devam edebilirr mi?
Para cekebılmek ıcın malum kendı hesap nosunu fılan etlemesı lazım kendi kartını ekleyebilir mi benım kımlık bılgılerımı degıstırmeden ?
asagıdaki görselde de gördüğünüz üzere adsense basvurusu yaptım bir sitem için mevcut bir hesabımın olduğunu söyledi ancak ben bu hesabı sattım 1-2 ay arası bir şey oldu sanırım
yanı google ın hala o hesabı benım sanmasının sebebı nedır acaba? benzeri bir durum yaşayan var mı?
sattığım kısıye pm attım görüldü attı cevap vvermedı
acaba benım bılgılerımı kullanıyor olabilir mi?

Bir diger konu ise pinli bir adsense hesabı satın alırsam kendi kimlik bilgilerimi girerken de aynı durumla karsılasır mıyım yanı mükerrer hesap durumu olur mu?

cok soru sordum kusura bakmayın bır de bu ark goruldu atıp donemmıstı ayrıca siteyi sattıgım zaman trade e donecegım demıstı bır ıkı kez de yazdım hala donmedi her iki sebepten de şikayet etme hakkım var mı? Etmeli miyim?

teşekkürler