HazBusiness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Ülke şartlarının farkında, hayatı yaşamak isteyen, piyon ruhlu olmayan, 20-30 yaş arası kafadar insanlarla tanışmak istiyorum. Ailesine düşkün olmayan, gerektiğinde bütün gemileri yakacak birileri var mı?

Ekip ruhuna inanan biriyim. Canlı müzikten, partilemekten, eğlenmekten hoşlanırım. Uçuk kaçık, yaramaz, mentali güçlü kişiler lazım bana. Cinsiyet fark etmez. Belki ileride ev arkadaşı bile olabiliriz. Gideriz mesela Antalya'da otellerde çalışırız. Dijital içerik üretiriz gibi gibi.

İllaki benim kafalarda olan birileri vardır aranızda. Her an bavulumu toplayıp çıkabilirim. Burdan Çin'e kadar yolu var.

Yazın tanışalım. Buradan da ulaşabilirsiniz, özelden de yazabilirsiniz.
Tüm gün iş başında olup dünü nasılsa yarını aynı olan. Ne tarafa çekersen o tarafa giden, para kazanmayı başarı sanıp parasını da lüks ürünlere harcayıp ve buna hayatı yaşamak sanan popülist insanların arasında bu tip insanları bulmanız zor. Afrika'da yaşayan insanlar Türklerden daha mutlu. Çünkü onların farklı bir dünyası var. Evet son çıkan telefonu aldın, eee? Peki ne kadar mutlusun? bitti mi dünya ile savaşın? Şimdi İphone 15 çıkmış onun için para biriktereyim. kullanılıyoruz, modern köleyiz.. Her şey kafanda bitiyor aslında.. mutluluk kavramını bilmeyen insanın dünya ile savaşı bitmez.