Selamlar web sitemden bir müşterim sipariş vermiş ödeme geöe durumunu aşağıdaki gibi yazıyor ve en alttaki hataları gösteriyor. ödemenin gelip gelmediğini bankaddan kontrol edemedim. ama gelmedi diye düşünüyorum. bir müşteri 7 haftayı geçti siparişim nerde nerde diye tutturdu izah etmeye çalışıyorum adam anlamıyor. suç duyurusunda bulunucam diyor sürekli baskı yapıp duruyor şu işi nasıl çözerim başıma ekşidi ilgilencek pek vakit te bulamadım.

Ödeme Durumu: devam ediyor
Bildirim Durumu: Başarısız | Son Tekrar Deneme: 06.06.2023 12:56:04 | Toplam Deneme: 191

<br />
<b>Fatal error</b>: Uncaught Exception: Error: AUTH LOGIN not accepted from server! in /home/mamabahcesi.com/public_html/system/library/mail/smtp.php:241
Stack trace:
#0 /home/mamabahcesi.com/public_html/system/library/mail/smtp.php(139): MailSmtp-&gt;handleReply(Resource id #10, 334, 'Error: AUTH LOG...')
#1 /home/mamabahcesi.com/public_html/system/library/mail.php(142): MailSmtp-&gt;send()
#2 /home/mamabahcesi.com/public_html/catalog/controller/mail/order.php(275): Mail-&gt;send()