rakar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Togg yaptık iha siha yaptık ezanlarımızı susturamayacaksınız.

Edit : bu sana az olmuş özür diliyorum.

inşallah 20bin tl olur kiran.
Nato mermer nato kafa cahile ne anlatirsan anlat boşadır der büyüklerimiz. Bak canım kardeşim bir şeyi savunurken doğru savun savunmal için savunma. Güzelce tekrardan oku orayı şimdi heyecanlı arkadaşım ekonomi kötü kötü kötüü diyorum zaten benim serzenişim gereksiz olmucak şeylere muhalefet etmeleriydi sen ve senin gibi twitter da popilist konuların arkasında giden siyaseti takım tutmak ile aynı sanan zihniyet yüzünden sizi uyaranları bu şekilde olmaz bu şekilde kaybedersiniz diye uyaranları ise saçma sapan suçladığınız siyasi tarafın on misli ötekeleştiren ve malesef kendi kendinize güldüren ler sayesinde seçim kaybedildi. Ne iş yaparsın bilmem bakmal şa yükümlü olduğun varmıdır bilmem ama ben bir eşim canımdan öte bir kızım var bakmakla yükümlü olduğum hergün yövmiyelerini vermekle sorumlu oldugum 8 personel ki en dusuk 400 tl gunluk max alan 650 tl kira fatura anlicagin bos twitter siyasetine ne ayiricak vaktim var nede oyle bos bir zihniyetim bana ekonomi dersi verme ben ekonominin enn icinde en al katmandayim bana cok bilmislikte taslama once okumayi ogren sirf birini akp li chp li diye otekelestirmek icin alelacele daha yorumu bile tam okumadan yazan bir kisi bana cok bilmislikte taslayamaz ve malesef senin gibiler bitmeden bu ulke dogrulamicak ne yazik inan uzuluyorum .