Batum'a ve Tiflis'e gittim. Batum'da sahilde yüzülebilir, tabii yine Karadeniz. Tiflis için ise "Tiflis Denizi" dedikleri bir baraj benzeri yer var ve orada da yüzüyorlar. Aşağıda görselini bıraktım.
@MrtbtL;
Tiflis'e araç ile gittim. Özellikle ücretli park olayına, şerit ihlaline ve hız sınırlarına dikkat ederseniz muhtemelen bir sorun yaşamazsınız. Girişte 30 Lari karşılığında 15 günlük sigorta yaptırılabiliyor. Ayrıca kendi kaskonuza da yurtdışı için ek yaptırabiliyorsunuz, kalacağınız gün sayısına göre. Kaskonuz direkt aynı şartları ile geçerli oluyor. 3 gün için benim kaskom 330 lira gibi bir ücret talep etmişti. Her ihtimale karşı hem Gürcistan içinde geçerli olan sigortadan yaptırdım hem de kaskoma yurtdışı sigortası eklettim. Yalnız kaskonuzun Gürcistan'ı kapsayıp kapsamadığını, tamir durumlarının nasıl gerçekleştiğini vb. iyice öğrenin. Örneğin kaskolar şu an Ukrayna, Ermenistan vb. ülkeleri tümden, bazı ülkeleri de hırsızlık durumlarında kapsam dışı tutuyor.
Ayrıca Tiflis için konuşacak olursam trafiği kötü. Ben yaşamadım, ama sürtme vb. ufak tefek kazalar yaşama ihtimali çok yüksek gibi geldi.