Öncelikle herkese iyi forumlar,

Ben Furkan yaklaşık 5 senedir Instagram'da sayfalar açıp yönetiyorum. Bu işten bu sene yeni yeni kazançlara başladım ve bu zamana kadar hep sayfalarımı nasıl büyütürüm , nasıl kazanç sağlarım diye araştırarak ilerliyorum. Tabi aynı zamanda ilerde iyi bir yazılımcı olmak için okuyorum Bu konumu da hem forumdaki bilgili kişilerin bilgilerinden hep beraber yararlanmak (sayfa yönetimi konusunda) hem de yeni başlayan veya başlayacak olan arkadaşlara motive olsun diye açıyorum. Ben bu zamana kadar sayfalarımı hep keşfet üzerinden vs. büyüttüm. Mesela siz hangi yöntemlerle büyüttünüz bunlardan bahsedebilirsiniz. Sayfalar satarak kazanç ve üç beş reklam alarak kazanç sağladım. Forumda sayfa yöneten ve benden daha tecrübeli çok kişi var. Siz kazançlarınızı nasıl sağlıyorsunuz. Sponsorlara tek tek mail vs. atıyor musunuz? Bu konumu cevaplarken kendinizi tanıtarak ve tecrübelerinizi aktararak cevap verirseniz sevinirim. Bide yeni arkadaşlara moral olması için gizli değilse aylık kazançlarınızı paylaşır mısınız? Sadece Instagram'dan. Benim düzenli bir kazancım olmadığı için paylaşamıyorum