Hocam yabancı tiktok hesabı olayını nasıl çözdünüz ? Birde videoları direk Aliexpressten mi aldınız yoksa numune ürün getirtip mi denediniz. ? Videolar harici direk tiktok panelinden reklam girdiniz mi ? Ürün, site ve ödeme altyapısı gibi altyapı konusunda hiç bir problemim yok ama reklam konusu reklam hesabı en problemli kısım benim için bu konuda niş bir danışmanlık almak istesem fiyat ne olur birde özelden ulaşabilir misiniz veya özelden numaranızı biraksaniz WhatsApptan konuşsak
Hocam 3 senedir UK de sirektim var once uk de acmak için basvuru yaptim daha sonra yeni. Reklam hesabı tanimlayip US için basvurdum onaylandi.
Cevap için teşekkürler.
Tiktok'un Asya yoğunluklu (Hindistan,Endonezya... gibi) kitlesini düşününce bu durum biraz ilginç doğrusu.
Ek olarak FB kıyasla reklam maliyetlerinin yüksek dönüşümün daha az olduğunu saptamıştım. Özellikle hint ve asya trafiği fazla oluyor tabi verimsiz oluyor. Tabi bu çok çok öznel bir çıkarım.
Başarılar dilerim.
Haklisin hocam k.kart kullanim8 da az bu bolgelerde onun da etkisi var.
Reklam olarak google adwords mu yoksa facebook & ınstagram mi kullanıyorsunuz? Bunun dışında Shopify da dropshipping uygulaması olarak hangisini kullanıyorsunuz? Tiktok reklamlar için Türkiye'den açılmıyordu sanırım, onu nasıl aştınız? Birde pos olarak ne kullanıyorsunuz stripe mi?
Tiktok reklamlar kullaniyorum. Turkiyeden ortadogu ve UK bolgesini hedefleyebiliyorsunuz. US için yurtdışı şirket gerekli.
Shopify tarafında site diliniz nedir acaba İngilizce mi
İngilizce hocam ama orta dogu için arapca yapmayi düşünüyorum
Tebrik ederim. Avrupa pazarinda deneyip basarili oldugum birkac urunu ben de sizin satis yaptiginiz konumlarda denemeyi dusunuyorum yakin zamanda. Bakalim neler olacak..
Siz hangi platformlarda reklam veriyorsunuz. Umarim başarılı olur hocam