Mesajınızın geneli mi ironi, yoksa son kısımda ki banka hızı kısmı mı ?
Çünkü bir yanlışlık var.
Neredeyse en gelişmiş bankacalık altyapısı Türkiye de kullanılıyor. Mobil ve internet bankacılığında bir çok ülkenin bırakın kullanmayı, bilmediği özellikler bizim bankalarımızda mevcut.
Bu ironi olamayacağına göre, paypalın yasaklanması gibi bir şeyler yazmışsınız.
İyi de paypal bu ülke de yasaklanmadı. Bu ülkeden paypal kendisi çekildi. Bir webmaster olarak bunu nasıl bilmediğinize ve bir mesajınızda 2 (!) hatası yapmanıza şaşkınım.
İyi idrak etmeniz için tekrarlıyorum.
Paypal, avrupa da nasıl ofislere sahip, yetkili yerleri resmi kişileri var ve denetleme kurumu kurallarına uyuyor biliyorsunuzdur. Klasik tüm prosedürler gelsin aklınıza.
Bizim ülkemizde bunu kontrol eden BDDK, Paypal ise ben bu ülkede temsilcilik kurmam, para içinde rapor vermem dedi BDDK ya. Ve kendi isteklerince çekildiler. Herhangi bir yasak yok. Paypal gelir Avrupa da, ABD de olduğu gibi der ki temsilcilik açıyorum. Hay hay buyrun lisansınız hoşgeldiniz.
Paypal sizi istemiyor ama siz de zannediyorsunuz ki devlet yasakladı.
Bankaların yalnızca hızını kastetmedim mesajımda. Benim asıl değinmek istediğim nokta bankaların çoğunda olan hizmetlerin kötülüğü, yavaşlığı, güvenlik açıkları gibi sorunlar. Paypal'ın yasaklanmasını bahsettiğiniz kadar detaylı bilmiyorum. Şayet eğer öyleyse bir anlaşma noktasına varılabilir diye düşünüyorum. Şartlar göz önüne alındığında ve şu anki durumumuzda çoğumuzun yurt dışına açılma fikri nedeniyle PayPal bana kalırsa göz ardı edilemez.