Merhaba arkadaşlar aramızdaki hukukçuların yardımına ihtiyacım var. Lütfen es geçmeyiniz. Durumu kısaca özetleyecek olursam.
Türk Telekom ile ilgili bir olay yaşadım ve ödediğim faturalar tekrardan tarafıma ödenmedi olarak yansıtıldı. Devamında TT avukatı icra takibi başlattı, bende icra takibine itiraz ettim ve olay Tüketici mahkemesine taşındı. Tüketici mahkemesinde gönderdiğim kanıt ve belgeler sonucunda TT avukatı 2 defa bilirkişi raporuna itiraz etmesine rağmen haklı bulundum ve davayı kazandım. TT Avukatı hemen akabinde kararı istinaf ederek bir üst mahkemeye taşıdı ancak Bölge mahkemeside kararı yerinde bulup istinaf talebini reddetti ve karar kesinleşmiş oldu.
Sıkıntı tam olarak burda başlıyor. Daha önce uyap üzerinden kontrol ettiğimde İcra dosyalarında Dosya Kapalı olarak görünüyordu. Bugün tesadüfen aklıma geldi ve girip bakayım dedim ancak Kapalı yazan dosya Açık olarak görünüyordu. Evrakları incelediğimde önce Avukatın yenileme talebinin reddedildiği yazmasına karşın daha sonraki yenileme talebinde kabul edildiğini gördüm. Karar kesinleşmiş ve icra dairesine tebliğ edilmiş olmasına rağmen dosyayı açık tutmak gibi bir sorumluluğu var mı? Karar lehime olmasına rağmen dosyayı hala nasıl açık tutabiliyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor?
Bilgili kişilerin yardımına ihtiyacım var lütfen bilginizi esirgemeyiniz.
Şimdiden zaman ayırıp okuyan, cevap yazan herkese teşekkür ederim. Bilgi almak isterseniz detaylı bilgileri PM den verebilirim.