canuzunyol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrik ederim
Teşekkür ederim 😀

Bozdurma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tebrik ederiz, başarılar dileriz!
Teşekkür ederim 😀
LimonCreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler hocam, hayırlı kazançlarınız olsun.
Teşekkür ederim 😀
Emirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hangi tür ürünleri satıyorsun?
Uzun zamandır ebay dropshipping yapıyorum ordan fazla talep göre birkac ürünum vardı onları denedim

cumbullop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ürün seçimini nasıl yaptınız
Uzun zamandır ebay dropshipping yapıyorum ordan fazla talep göre birkac ürünum vardı onları denedim
erekaone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler. uzun zamandır aynı sektördeyim. Bu başarıları bu dönemde görmek güzel gerçekten.
Reklam maliyetleri ve ürün maliyetlerini merak ettim.
11K için ortalama rakamlar ve müşteri edinme başı ortalama maliyeti paylaşmanızı rica edecektim.
Hocam sadece tiktoktan yurudum ilk günden sipariş almaya basladigim için cebimden birsey harcamadim. Kar marji yüksek olduğu için sürekli yeni strateji ve reklamlar denedim ondan dolayı ilk ay baya maliyetli oldu.
MehmeTugay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kapıda ödeme için fahiş bir fiyat talep etseniz acaba online ödemede de cüzzi bir indirim yapsanız satışlarınıza etkisi olur mu aklıma gelen bu hayırlı işler
Baya matikli geldi bana hocam Bi deniyecem 😀
Fatihh41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Hayırlı olsun, tebrik ederim.
Tek ürün mü yoksa niche mi veya karışık olarak mı satıyorsunuz mağazanızdan? Ayrıca, tedarik konusunda Çin üzerinden mi gönderim sağlıyorsunuz.
Aliexpresten gönderiyorum. Popüler bir reklam vodeosu ile kategoriye ve ürüne trafik çekiyorum. Biden fazla ürünum var bazen müşteri reklam verdiğimi degilde digerlerini aliyor. Ebay den de ürünler yukledim reklam verince onlarda satiliyor

lucifers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrik ederim, bende bir süre denediğimde dolar bazında reklam maliyetleri inanılmaz belimi büktü. Özellikle instagram reklamcılığında data toplama ve öğrenme aşaması 3-5bin dolar arası maliyet istiyor.
Bu süreçte doğru trafiği reklamla mı sağladınız merak ettim?
Evet hocam tiktok reklamlarini hep kullandim Facebook dan hiç verim alamadim doğru duzgun denemedim. 4 bin dolar gibi Bi giderim oldu ama bu benim acele etmeden kaynaklı oldu.normalde gunde 30$ bir reklam ile de bu ciroya yakalabilirdim.

BRKYKSL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla bravo bende yeltendim ancak başarılı olamadım daha sonra ilgilenemedim bıraktım.Merak edilen soruları cevaplarsanız öncülük etmiş olursunuz
Teşekkür ederim sorulariniz varsa yorum olarak birakbilirsiniz

OktayDurak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim satmayı düşünürseniz alırım
Ebay etsy amazon shopify konusunda uygulamali danışmanlık veriyorum ama shopify hem maliyeti hem riskli