Albayraktech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Herkese Selamlar Dostlarım,

1 Ay gibi bir süre forumda yoktum işlerde yolundaydı dedim ki güzel tatil yapalım.

Kuşadası, Bodrum ve Antalyada toplam 20 Güne yakın 5 6 Yıldızlı otellerde konaklama yaptım.
Normalde 1 Ay içerisine bu kadar yoğun bir tatil sığdırmıyorum ama bu aylarda %70 daha uygun olduğu için abartmayı seviyorum diyelim.

Her yıl sayısız Türk vatandaşıyla tanışırdım. Kız arkadaşlarımızla Dart, bowling veya su hentbolu gibi basit etkinliklerde bile eğlenirdik.
Bu Ortalama 8 Senedir hiç şaşmaz bir süreydi. 20 günlük tatilde sadece 2 Türk çifti ile tanıştık aslında sadece biz vardık.

Anlayacağınız kendimi o kadar çok yabancı hissettim ki çalışanlar bile türkçe bilmiyordu neredeyse.

Otel bar şefiyle sohbetimiz sırasında şunu öğrendim. Türkleri artık belli bir kontejyanda otele alınıyormuş.
Çünkü Ultra herşey dahil otel olmasına rağmen barda veya etkinliklerde yabancı vatandaşlar' Ücretli Alkoller' (important) tüketimi yapıyorlardı.
Yurtdışından o kadar çok talep varmış ki otellere genellikle 'Telefonla Rezervasyon' oranlarıda %60 artış göstermiş.

Bu sebeple hiç bir Türk vatandaşını tatilde görememek beni aşırı derecede sinirlendirdi.

Bu arada yeniden aranızdayım. Herkese keyifli sağlıklı günler dilerim.
Important kelimesini ne amaçla kullandınız?