Merhaba, malumunuz sıfır araç piyasası artık karaborsa olduğu için özellikle ötv indirimli araç almak daha da zorlaştı. Ya bayilere elden ödeme yapacaksınız yada bayi de çalışan dayınız olacak. İkinci seçenek mümkün olmadığı için, ilk seçeneğe yönelmek zorunda kaldım.
Annem 'in 91 raporu var be ötv indirimli araç almak istiyorum. Bulunduğunuz ilde araç varsa ve elden çok insafsız rakamlar istemiyorlarsa aracı olana güzel bir komisyon ödemeye razıyım. Yani egea ötvsiz 383 bin suan da. Belki bayi de çalışan eşiniz dostunuz ahbabınız vardır. Tamam liste fiyatının üzerine elden bir şey verebilirz, Bu işe aracı olana da bir şey verebilirim.
Şimdi elden neden veriyorsun, bekle vs. diyenler çıkabilir. İkinci el sıfırdan daha pahalı olduğu için ne ikinci el nede sıfır alabiliyorum. Minnak bir kızım ve 80 yaşında annem var. İkisini de sürekli hastaneye götürmem gerekiyor. Deprem bölgesinde olduğum için en yakın il e gidiyorum ve artık zorlanmaya başladım.
Özetle araç almama vesile olun, bende kazanayım siz de kazanın. Teşekkür ederim.