Hopeless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstediği gibi yoksunluk belirtileri olsun, bunların hepsi gecici, sonuçta bu illete bir günde bağımlı olmadınız hocam, takdir ediyorum kesinlikle savaşmaya devam edin, zaten 7.gün ve 15. günlere gelince çok daha farklı olacak, bende uğraşıyorum bırakmak için.

Nikotin geri çekilmesi maalesef sıkıntılı bir süreç ama gecici..

Allen Carr kitabını okuyun mutlaka..
Tavsiye için teşekkürler hocam , mutlaka bir boşluk yaratıp okuyacağım.

BRKYKSL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elektronik sigarayla bende kurtuldum sigaradan.Daha önce kurtulmaya çalışmadım 10 yıldır elektronik kullanıyorum ama arada paket alıyordum elektronik tamamen keyif içindi bir zamanlar ama 1,5 sene önce tamamen kesip attım.Vücudun nikotin ihtiyacını elektronik sigarayla karşılıyorum.İlk zamanlar zor oluyor ama imkansız değil.En kolay alternatif elektronik sigara bana göre.Nikotin bandı,sakızı vs kimi insanda faydalı olmuyor.Şimdi ise elektronik sigarayı aklıma geldikçe içiyorum 2-3 saatte 5-10 puf.
Ben herhangi bir semptom yaşamadım.Bu arada elektronik sigara daha zararlı gibi düşünceler tamamen yanlış.Ciğerlerim bi bebeğinki gibi şuan
Hocam elektronik sigaraya geçmek gibi bir niyetim yok aslında. Bitmişken elektroniği de , fizikisi de , dijitali de herşeyi bitsin

AzveNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bi işe yaramıyor. Tamamen psikolojik.
Nikotin sakızı+bant+sigara olarak tükettim. Biişe yaramıyor. Yani biraz hafiften bulantı olabiliyor ama zaten 4-5 paket içen biri olarak çokta etki etmiyor.
Hocam 3-4 paket içen biri olarak sadece diş fırçalayarak aşmaya çalışıyorum. Daha sağlıklı oluyor

netst4rz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elektronik sigara ile sigaradan kurtulmuyorsun ki hocam tipik bir yerine koyma tedavisi bu, nikotin sakızı da öyle, sadece champix gibi ürünler gerçekten bıraktıyor cünkü reseptörleri bloke ediyorlar, Elektronik sigara içen biri parliament'den malboro'ya geçiyor hiç bir farkı yok. Amaç nikotinin tutsaklığından kurtulmak olmalı.
Kesinlikle