Ben sigarayı bırakışımın 4. ayında ani bir sinir patlaması ile dışarıya çıkıp gezdiğimde kendimi hep sigara aldığım marketin önünde dolanırken bulmuştum, Hiç bir şekilde bilinçli gitmedim oraya 4 5 aydır uğramadığım bir mahalle idi, bilinçaltını bile öyle bir şekillendiriyor ki şok olmuştum. İlk 1 ay yaşadığım yoksunluk belirtilerinde ise dudakta yara çıkması, kaşıntı, ani sinir, sabah boğaz ağrısı ile uyanma gibi semptomlar yaşadım ki muhtemelen nikotini vermedikce vucüt ona vermen için her türlü oyunu oynuyor ki bu oyunların içerisinde fiziksel yan etkilerde var kişiye göre değişir ama ben gördüm bu yan etkileri. Belli bir noktadan sonra vazgeçiyor ama zihinsel oyunlar oynamaya başlıyor bu sefer ' iç gitsin içende ölüyor içmeyen de gibi' gibi savunma mekanizmaları oluşturtmaya başlıyor, bir tane kahvenin yanında iç bir şey olmaz, sahildesin bak herkes içiyor bir tane de sen yak gibi türlü türlü hinlikler. Nikotin zararlı diye bilinen maddelerin bir coğunu suya götürür susuz getirir öyle bir şey.