beratomermutlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorun sıkıntı maalesef benim başımda da var zamana bırakmaktan başka bir şey gelmedi, evlendik sıkıntılar yine devam ediyor ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim bu dünyaya eğer bir daha gelme şansım olsaydı gerçekten asla ama asla evlenmezdim
İşim gereği yıllarca yüzlerce gelin damada düğünlere şahit oldum.Fotoğrafçıyım.Yüzlerce sorun,onlarca sonlanan düğünler gördüm çevreden gelen "evlenme" tepkilerine pek kulak asmayarak 35 yılı devirdim evlenmeye karar verdim.Ben evlenmezdim demem yine olsa yine evlenirdim ancak günümüz ekonomi şartları insanları çok ama çok zorluyor. Teşekkürler
ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu normal gibi gelir insanlara düğün stresi fln derler ama aslında büyük bir yanılgı herkes gerçek yüzünü bu dönemde ortaya koyar. Evlilik günümüzde sadece sevgiyle olmuyor yani samanlık seyran olmaz eğer maddi güç yoksa bunu üzülerek ve 10 yıllık evli birisi olarak söylüyorum. Özellikle 20-25 yaş arası yapılan evliliklerde insanlar hep yaşayamadığı gençliği evlenince kendi evi olunca yaşayacak ve özgür olacak sanarak evleniyor ama bu kesinlikle büyük hata
Ben de böyle düşünüyorum tek fark şuan 35 yaşındayım yaşayacağımı yaşadım ve emin olun geçmişimde önüme kondu ama şükür o kısımları hallettik.Teşekkürler
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır.
Yengemiz belli ki stresten dolayı gerilmiş.
Aracın var ise al yengeyi de götür bir akarsu manzarasının olduğu yere, piknik gibi bir çantanız olsun.
Orada önce yemeğinizi yiyin, sonra sorunlarınızdan bahsedin.
Birbirinizi sevmeseydiniz bu kadar borcun, tasanın altına girmezdiniz.
Sevgi sizin işinizi çözecektir
Evet stres çok büyük.Aracım maalesef yok ancak huzurlu bir ortam yaratmaksa bunu da denedim ama anlık çözüm oluyor maalesef Teşekkürler
AlbertHein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel kardeşim, saygı sevgi ve geleceğinize olan inancınızdır sizi ve evliliğinizi ayakta tutacak. Yengeyle otur konuş, herşey illaki bir gün düzelecektir. Önemli olan bu günlerin hayatınızda karartı olarak değilde herşeye rağmen dimdik ayakta kalabildik başardık diye aklınızda kalması.
emin olun sevgim ve saygımdan gram eksilmedim zaman zaman gerginliğim oluyor ama yok denecek kadar az.