Gününüz aydın olsun.
Sizlerden fikir,öneri,tavsiye almaya ihtiyacım var biraz hocalarım.Günümüz şartlarından ötürü geçen yıl nişan yapıp, nişanın ardından ev eşyaları taksitlerine girmek,evimi kurmak için iğneden ipliğe gerekli bütün eşyaları almak için gerek kredi,gerek nakit avans,gerek kuru maaşla birşeyler yapmaya çalışıyoruz eşimle.Nişan ertesi eşya taksitlerine girdiğim için şuan arkama baktığımda ciddi anlamda kar ettiğimi düşünüyorum çünkü malum ekonomi şartlarında hiçbir eşyanın fiyatı yerinde durmuyor,gıda dahil.14 aydır soluksuz ailemin desteğiyle borçlarımın çoğunu hallettim.Bir kuru maaşla,borcu borçla kapata kapata bugüne kadar geldim.Yaşadıklarımım fragmanı şuan bu şekilde ama asıl sorun şu ki; maddi sıkıntılardan ötürü eşimle aramız bozuluyor,sürekli tartışıyoruz.O da benimle birlikte aylardır borç ödüyor ama çok geriliyoruz.Artık kız evi naz evi algısı darmaduman oldu çok zengin değilseniz iki tarafta taşın altına elini sokmadan hiçbir şey hallolmuyor.Benim sürekli aklımda ödemeler,gelecek kaygısı dönüp duruyor.Yeni evli ya da yeni evlenecek çiftlerin hayalleri olur,bizim olmuyor.Olsa da bir hayal kursak ben maddi kısmını düşünüyorum çünkü bugünlerimi nişanın ertesinden itibaren planlayarak yaşadım.Kredi notumu yükseltmeye çalıştım,yükselttim ihtiyacım olduğunda nakit avans,kredi çektim bütün ihtiyaçlarımı giderdim.Ancak arkamda büyük enkaz var.Bu ay sonunda düğünüm olacak ancak son 1 aydır eşimle çok tartışıyoruz genelde alttan alıp sükuneti koruyan,sağlayan ben oluyorum.
Ben biraz doluyum,kendimi ifade edebileceğim kimse olmadığından size döküyorum içimi.Tavsiyelerinize açığım,eleştrilerinize açığım.Fikirlerinizi önemsiyorum.
Toparlayabildiklerim şimdilik bu kadar...