hocam çok fazla genç arkadaş bu gibi şekilde geldiği için vurguluyorum. hızlı para kazanmak, sihirli taktikler peşinde vakit kaybetmek uğruna birçok şeyi ıskalıyorlar.
hımbılsa: hiçbir işe eli varmayan, uyuşuk anlamına geliyor. şişko vs. demedim siz yanlış anlamışsınız
benim bu tür şeyler için yaşam koçluğumda, danışmanlığım da yok. nacizane tavsiyeler verdim kendisine olay bu
Bunu vurgulamak için daha tatlı bir dil süreci olabilir diye düşünüyorum

şişko değil zaten kelime anlamını biliyorum genellikle tembel yada üşengeç anlamında ağırlıklı kullanılır bu sebeple doğru bulmadım. Kolay para diye bir şey yoktur tabii ki iyi bir konuma gelmek için yılların emeği ve birikimi gerekir ki hepimiz yıllardır bir şeylere emek veriyoruz, bir yerlere gelmeye çalışıyoruz sadece temel olarak şöyle bir genelleme düşünüyorum burada yaşı ufak olan çok arkadaş var hepimiz daha genç yaşlarımızda daha hızlı para kazanmak için bir şeyler atılmak istemişizdir en azından ben öyleydim ve birilerini başarılı gördüklerinde bir şeyler kapmaya çalışıyorlar en azından bu devirde para teklif ediyorlar

ben bir şey öğrenmek için peşini bırakmazdım

17 yaşında düşünüyorum da pek de paramız yokmuş