Konu
Bu gençlerin derdi ne?
05-06-2023, 19:15:48
Misafir
Artık canıma tak etti arkadaşlar siz söyleyin gençler mi vurdum duymaz yoksa ben mi yaşlandım?
Hem kızıyorum hem üzülüyorum. Dün 17 yaşındaki bi kardeş yazdı bana.
Abi sana ayda 2000 versem bana danışmanlık verir misin işimden kazançlarımı arttırmak istiyorum dedi (17 yaşında)
Tamam dedim önce spora başla (biraz hımbıl bi kardeş) aynı zamanda hergün fındık,ceviz, badem ye yani beslenmene dikkat et
Böyle yap bak gör aydan aya işini nasıl ilertiyorsun dedim. "
" böyle gülücük attı bana dalga geçermiş gibi.
Dedim kardeş ne gülüyorsun benim sözüme güvenmiyor musun? 2.000 liranı bana vereceğine bunlara harca dedim
"Yok abi bunlar tabi faydalı ama bilindik şeyler" diye zırvaladı. Biliyosan niye yapmıyorsun kardeş??
Sevgili kardeşler olayın bi sihri falan yok. Faydalı olduğunu zaten bildiğiniz şeyi yapacaksınız. Nokta
Bu dünkü kardeşimiz de yazılımla uğraşıyordu. Yazılımcı biri zihnini tetikte tutmak için spora ve beslenmeye odaklansa zaten kazançlarını birkaç kat arttıracağının garantisini veririm
Önce bu gibi basit ama faydası tarih boyunca bilinen şeyleri yapmadıktan sonra kimse kimseden danışmanlık falan almasın. Daha fazla bilgiye ihtiyacımız yok, uygulamaya ihtiyacımız var diyerek de bitirelim. İyi forumlar