@TahsinCetinkaya; Hocam geçmiş olsun.
Beyler forumdan bir arkadaşımız ailesinin bir afet yaşadığını belirterek yardım istemiş.
Bu konuda sosyal medya üzerinden sesini duyurabilmesi için yardım edebilecekseniz lütfen yardım edin.
Eğer yardım edecek imkanınız yoksa siyasi polemik yaratmanın hiç anlamı yok.
Ben de muhalifim ama yanlış partiye oy verdi diye bir köyün ya da bölgenin yardımdan mahrum bırakılıp cezalandırılmasını isteyemeyiz.
Tanıdığınız bildiğiniz insanların mağduriyeti üzerinden siyaset yapmayın rica ediyorum.
İnsanlığımızı kaybetmeyelim arkadaşlar. Muhalif görüşlü birisiyim, bende üzülüyorum kaybettik diye ama insanlığımızı kaybetmeyelim. Şahsen ben kendim 3 maymunu oynayacağım dedim seçim bittikten sonra ama ekonomik sebepler için söyledim bunu. Deprem bölgesinde kendi kendimize yardımlar ettik, yaralar sardık. Bu konuda bir doğal afet sayılır. Doğal afeti kimse hak etmiyor arkadaşlar.. Geçmiş olsun.
Allah yardımıcınız olsun hocam.
Arkadaşlar siyaseti bırakalım lütfen.
Şuan yapılması gereken şey belli.
Çok geçmiş olsun kıymetli hocam.
bir metn oluşturun hocam biz de bireysel olarak paylaşalım. Aramızda sosyal medyacı arkadaşlar da var. Onlar da paylaşırsa süper olur.
Geçmiş olsun.
İnşallah felaketi atlattıktan sonra o bu şu demeden , gerekli yerlere ulaşır ve hakkınızı arar hesap sorarsınız. Ki tekrar bu tarz şeyler yaşanmasın.
Zaten karadeniz tarafı aşırı yağış alıyor , yazın bile sürekli bolca yağmur yağıyor soğuk olabiliyor. Belediye yada yetkili kim ise yapılaşmayı bu tarz durumları göz önünde tutarak planlamalı ve gerekli önlemleri önceden almalı.
Geçmiş olsun. Afet konusunda bile siyaset yapan aklıevveller iki gün sonra kendileri aynı afeti yaşadıklarında ne yüzle yazacaklar merak ediyorum. Allah yardımcıları olsun. Kayseri'de de acayip derecede yağmur var. Sel var fakat orası kadar felaket olmadı.
İki gün sonra kendisi sorun yaşasa benim gibi partiden değil DEVLETİNDEN yarıdm isteyecek. Devlet herkes için var. devlet yetkililerine ulaşmaya çalışıyorum gelmiş insanlık dışı varlık siyaset yapıyor..
Devlet herkes için var.