digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@TahsinCetinkaya; Hocam geçmiş olsun.

Beyler forumdan bir arkadaşımız ailesinin bir afet yaşadığını belirterek yardım istemiş.
Bu konuda sosyal medya üzerinden sesini duyurabilmesi için yardım edebilecekseniz lütfen yardım edin.
Eğer yardım edecek imkanınız yoksa siyasi polemik yaratmanın hiç anlamı yok.
Ben de muhalifim ama yanlış partiye oy verdi diye bir köyün ya da bölgenin yardımdan mahrum bırakılıp cezalandırılmasını isteyemeyiz.
Tanıdığınız bildiğiniz insanların mağduriyeti üzerinden siyaset yapmayın rica ediyorum.
Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlığımızı kaybetmeyelim arkadaşlar. Muhalif görüşlü birisiyim, bende üzülüyorum kaybettik diye ama insanlığımızı kaybetmeyelim. Şahsen ben kendim 3 maymunu oynayacağım dedim seçim bittikten sonra ama ekonomik sebepler için söyledim bunu. Deprem bölgesinde kendi kendimize yardımlar ettik, yaralar sardık. Bu konuda bir doğal afet sayılır. Doğal afeti kimse hak etmiyor arkadaşlar.. Geçmiş olsun.
Harman1995 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımıcınız olsun hocam.
Linux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar siyaseti bırakalım lütfen.
Şuan yapılması gereken şey belli.
Çok geçmiş olsun kıymetli hocam.
bir metn oluşturun hocam biz de bireysel olarak paylaşalım. Aramızda sosyal medyacı arkadaşlar da var. Onlar da paylaşırsa süper olur.
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.
İnşallah felaketi atlattıktan sonra o bu şu demeden , gerekli yerlere ulaşır ve hakkınızı arar hesap sorarsınız. Ki tekrar bu tarz şeyler yaşanmasın.

Zaten karadeniz tarafı aşırı yağış alıyor , yazın bile sürekli bolca yağmur yağıyor soğuk olabiliyor. Belediye yada yetkili kim ise yapılaşmayı bu tarz durumları göz önünde tutarak planlamalı ve gerekli önlemleri önceden almalı.
SemihCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhalifligimden utandim. Gecmis olsun @TahsinCetinkaya; hocam. İnsanlar canlarinin derdinde siz akp muhabbeti yapiyorsunuz ayiptir. Sizin bu yaklasiminiz devam ettigi surece akpe 50de alir 60da...
Herkese teşekkür ederim.
Siyaset denilen şey, doğal afetler oldugu zaman biter. Orada insanlık başlar. Biri muhalif oldugu için vatan haini, diğeri iktidar kazanınca milliyetçi veya cennetlik olmuyor. Siyasi görüşlerimiz insanlığın ötesinde olmamalı.
Doğu HDP ye oy verdiği için vatan haini, izmir chp ye oy verdiği için yunan, konya trabzon akpartiye oy verdiği için cennetten yerini garantilemiş değil. Ötekileştirmek yerine birleştirmek gerek.

en devletime ulaşmaya çalışıyorum. Devletin kurumlarına. Yoksa 2500 lük ilçede belediye başkanı denilen adam ayda bir soframızda yemek yer. çay içer soframıza gelir. belediye de muhtemelen enim gibi devlete ulaşmaya çalışıyor. Çünkü ilemizde de sel felaketi var.
Ben belediyenin aciz kaldıgı doğal afetlerde devletin varlıgına ulaşmaya çalışıyorum.

Seçim zamanında deprem bölgesindeki oy verenleri aşağılayan lanet okuyan ne hali varsa görsün diyen küfreden zihniyetten uzaklaşalım. Bugün o parti yarın bu parti. "DEVLET BAKİ" Bizim insanlığımızda düşmanımıza bile el uzatmak varken

Yardım eden etmeyen temenni ve dileklerini sunan ve sunmayanlara bile, herkese teşekkür ederim...