usmbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar hazır kedi severler konuda toplanmışken ben de bir soru sormak istiyorum.
Veterinerin "American shorthair" cinsi olduğunu söylediği bir kedim var. (Sokak kedisi iş yerimde doğum yapmıştı, annesi bence cinsi değil.)
Whiskas ton balıklı yaş mama ile besliyorum.(https://www.whiskas.com.tr/yas-kedi-...-konserve-mama) Kuru mama arada kendi canı isterse yiyor. (Çok nadir)
Suyunu günde bir kaç kere değiştiriyorum ama yine de su içmiyor. Yaza girdiğimizden dolayı olmalı bu aralar az az su içmeye başladı.
Sizce verdiğim mama göz önüne alındığında su ihtiyacını ondan karşılıyor olabilir mi?
Cins konusunda veterinerler hatta uzman dediğimiz insanlarda yanlış cevap veren, öyle bakıp sonrasında yanlış yorum yapan çok sayıda kişi var. O yüzden yalnızca bu konuda facebook'ta cins kedi gruplarından daha net bilgi alabilirsiniz. Kedinin yüzünü, sırtını, patilerini ve kuyruğunu fotoğraflayıp gruplarda paylaşın. Yanıtlanacaktır.

Mama konusunda; su ihtiyacını karşılar mı bilemiyorum ancak söylediğiniz markayı kötülemek gibi olmasın ama memnun olanı ne gördüm ne duydum. Aksi yönde ise çok sayıda insan dinledim. Her şeyden önce mamayı değiştirmek faydalı olur sanki. Mamayı sevmediği içinde yemiyor olabilir. Mecbur kaldıkça, mecbur olduğu oranda tüketip gidiyordur.