Yahu adamlar kendi bayraklarını bile iç çamaşırında sergiliyor. Bunlar öyle şeylere ihtiyaç duymaz. Hâlâ deniyorlar falan diyorsunuz bunlar bizim düşmanımız değil ki düşmanımız olsa emin ol şuan ırak gibi olurduk. Sevgili kardeşim senin hiç birşeyin yok senden bi beklentileri yok. Senin benim neyimiz var bunlar bize neden düşman olsun? Bizde olupta onlarda olmayan şey nedir? Bak petrole ihtiyaçları vardı Irak'ı aldılar senin neyin var? Lütfen rica ediyorum gözünüzü açın. Kanmayın bunlara
Bakın
Konuyu mezheplere getiriyorsunuz.
O zaman size İSRAİL örneği vereyim. Beni İsrail diye geçer Kur'an-ı Kerim de. Yani İsrailoğulları.
Etnik köken olarak onlarda araptır. %75 Yahudi dir. Onların içerisinde de mezhepler ayrılır.
Arabistan da ki etnik mezhep Vahhabiliktir. Irk ayrıdır. Din ayrıdır. Mezhep ayrıdır.
Yani bu şuna benzer CİDDİ, Orta CİDDİ ve az CİDDİ
Ehemmiyet dediğimiz unsur sadece bizim ırkımıza aittir.
Ben kimsenin inanışını sorgulamam. Ta ki benim inanışımı sorgulayana kadar.
Var burada da hiç inanmayan arkadaşlar. Tartışmaya bile girmem.
Ama ben MÜSLÜMANIM diyorsa HASSAS olduğunu bilirim. MÜSLÜMAN ın yarımı olmaz çeyreği olmaz. Benim için budur.
Gelelim IRAK meselesine
Evet gösterilmesi gereken portre petrol portresi idi. Aslı petrol değil. Ülkemizi kuşatmak ve ARZI MEVDUDU gerçekleştirmek idi.
Ne oldu ?
Milyar dolarlar harcanmaya ve çukurda askeri gücünün yüzde 30 larına dayanan kaybı olunca aniden hükümet değişti
Hani dünyanın en büyük gücü ?