Sore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niyetim tartışma yaratmak değil. Ben bu ülkenin öz vatandaşıyım. Türk'üm. Etin budun ne derken ülkemiz için dedim. Ekonomin yerle bir olmuş savaş çıksa yok olacağız. Hâlâ bizden korkuyorlarmış gibi hafif acı sonra büyük acı falan diyorsunuz. Ülkemize kimsenin düşman olduğu yok. Tüm ülkelerle ticaret yapıyoruz. Bütün ülkeler de emin olun ki iyi olmamızı ister çünkü buraya yatırım yapıyorlar. Gidin bir araştırın. Bilmeden kahve köşelerinde yada siyasetçilerin ağzından çıkan laflara inanmayın. Araştırmak güzel bir şey
Benimde niyetim çatışmak değil. Sürçü lisansız tartışmak.
Biz inklap yaparken sanayi konusunda gıpta ile baktığımız ülkeler aç kalıp sanayilerini ve teknolojilerini geliştiriyorlardı.
Ekonomi onlar için de yerle bir olmuştu.
Evet 20 yılda onların şuan ki durumunu yakalayamadık. Ama Onların 100 yıl fark attığı yolun80 yılını kat ettik.
Emin olun Pandemiye kadar Dünya nın 27 ülkesini dolaştım. Ve Türk Bayrağının muzafferiyetini 2 ülke hariç görebildim. Bu kadar söylemek durumundayım.
Ekonomiye gelecek olursak eğer
Statik Ekonomi ile Kinetik Ekonomi kavramları vardır.
Krallıklar ile yönetilen ülkeler statik ekonomi planı içerisindedirler.
Cumhuriyet vb modeller ile yönetilen ülkeler de kinetik ekonomi ile ilerlemek zorundadır.
Sebebi de hamleye karşı hamleler geliştirmektir.
Geçmiş 125 yılın zararları elbette ki pat diye düzenlenmesi beklenemez.
Lakin şahsım adına inanıyorum ki oluşturulan TÜRK İSLAM BİRLİĞİ bu şekilde devam ederse 10 yılda refah seviyesine ulaşacaktır.