Backorder yapmalısın hocam oda ortalama 12 ile kaliteli yer 50 dolar
Backorder : sen hiç takip etmeden senin yerine takip eder ve kapar
Tabii iyi yer olması lazım
Örnek : dropcatch
Gözlemimi sizinle paylaşayım;
Backorder yaparsanız eğer, düşmeden hemen önce veya düştüğü saniye sahip olma şansınız var. Elbette sizin dışınızda aynı domaine backorder yapanlar olursa da açık artırmaya çıkabilir.
Normalde domain düşme saati: 21:00 - 22:00
Backorder ile alma saati: 18:30 - 19:00
Jimmy'nin önerdiği DropCatch 59$ ücret talep ediyor. Ancak domaine sahip olamazsanız, herhangi bir ücret talep etmez. Ayrıca Godaddy gibi backorder firmaları elinden kaçırma ihtimali yüksektir.
Değeceğini düşünüyorsanız DropCatch tavsiyemdir
Hepsinden önce domainin mevcut kayıt firmasından backorder yapın. Öncelik her zaman domainin kayıt yapıldığı firmadadır. Çünkü domain zaten adamların ellerinde. Ben mesela genelde öyle yapıyorum. Geçenlerde singapurdan bir firmadan backorder yaptım ve domaini aldım.
Verdiğiniz saat olayı tamamen yanlış, domaininin düşeceği saat aralığı bellidir evet ama backorder da yapsanız yine aynı saat aralığında düşer o değişmez. Backorder düşer düşmez almanızı sağlar
Merhabalar, expireddomains haricinde hangi siteleri kullanıyorsunuz?
Herkes farklı bir şey söylemiş, bu şekilde pending delete ile yer alan domainler günü geldiğinde kaçta kayıta açılmış oluyor saat bilgisi yazanlar var fakat hangi ülke saatine göre tecrübelerinizi paylaşır mısınız