Aile her konuda olduğu gibi önemlidir elbette ancak biraz iş sizde bitiyor. Tamamen memur garanticiliğine ve zihniyetine sahip bir aileden geliyorum ve yıllardır bir sürü para kazandım kaybettim; hâlâ internetten insanların ev geçindirdiklerine, bu kadar ciddi paralar kazandığıma sorsan inandıramazsın. Belirli bir dönem memuriyeti hayat kurtarıcı ve değişilmez bir gerçek olarak sundular ve üst jenerasyonumuzda ne yazık ki okumuş etmiş de olsa çoğu kişi öyle.
Şöyle düşünün; anne ve babası da avukat olan bir genç nasıl ki hukuk piyasasına girdiğinde hiç uğraşmadan müvekkil bulabiliyorsa, ailede ticaret yapan olmayan birinin de karşılaşacağı zorluklar hemen hemen aynı. Ama insan kendini geliştirir, kendi çevresini, kendi pazarını oluşturabilirse bu zorluk; çok kolay olmasa bile aşılır. 1-0 geride olmanın dezavantajını iyi değerlendirip buna göre adımlar atılmalı.
teşekkür ederim.
güzel yazdınız..
Ama insan kendini geliştirir, kendi çevresini, kendi pazarını oluşturabilirse bu zorluk; çok kolay olmasa bile aşılır. 1-0 geride olmanın dezavantajını iyi değerlendirip buna göre adımlar atılmalı.
geliştirme işi zor açıkçası ama kendi adıma konuşacak olursam evet yapıyorum
ailemin çevresi olmadığı için çok zor, babam düz işçi, o yüzden hiç kolay değil,
"
dezavantajını iyi değerlendirip buna göre adımlar atılmalı. " dezavantıjı avantaja çevirmek ÇOK ZOR ama uğraşmak gerekiyor, atacağım adımları ise bilmiyorum henüz.