Direkt konuya gireceğim çünkü artık iyice sinirlerim bozulmaya başladı. Ağzımı bozup birine patlamadan önce buraya yazayım dedim.

Şöyle bir tane satış konum var, 6 tane siteyi toplu olarak satıyorum: https://www.r10.net/yeni-site/365225...a-satilik.html

kimseyi ifşa etmek istemiyorum ama onlarca mesaj geldi. Whatsappa geçip oradan da konuştuğumuz kişiler de oldu.

yoğun bir işte çalışıyorum. Örneğin bugün 24 saat nöbetim var. Uğraştığım şeylere bakın.

Adam bana mesaj atıyor siteler için yazdım diye. Merhaba buyrun diyorum görüldü atıyor.

kimisi zaten konuda belirttiğim bir şeyi soruyor ısrarla.

kimisiyle artık transfer aşamasına geliyoruz zar zor vakit ayırıp transfer işlemlerini başlatmaya hazırlanıyorum. Pat, adam ortadan kayboluyor. Daha neler neler

bakın belki bunları yaşça küçük arkadaşlarımız yapıyordur. Bilmiyorum ama 2k dışarıda da ticaret yapan birisi için çok düşük bir para. İki gün önce arabanın sigortasına 6k verdim. Motor yaptıracağım 25k oraya vereceğim vesaire vesaire. Zaten en az 10k harcadığım bu siteleri artık uğraşmak istemediğim için satıyorum. Yoksa 2k benim derdime derman olacak bir para değil.

şimdi üç kuruş için bu kadar uğraşmaya gerek var mı diye kendime soruyorum artık. Eskiden burası bu kadar kalitesiz bir platform değildi.

belki ağırınıza gidecek ama 2k’yı bile ödeyemeyecek durumda iseniz, alayım mı almayayım mı diye triplere girip son anda vazgeçecekseniz bana mesaj atmayın.

Bir daha vaktimi çalanın kalbini kırarım. Bu konunun linkini de satış konusuna ekleyeceğim. Yazan okuduktan sonra yazsın.