onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar;

@Cenuta; dan ilk kez hosting aldım. Forumdaki arkadaşlar iletti. Canlı desteği gayet iyi destek taleplerindede oldukça hızlılar fakat bize mi denk geldi bilmiyorum ama 4 gündür hep sorun yaşıyoruz. 4 gündür sitelerimiz çöküyor veya kendiliğinden beyaz sayfaya düşüyor. Reklamlarımız devam ediyor, müşterilermiz sitemizden satın alım yapıcak siparişlerini ileticek sistem bir anda çöküyor. Zarar ediyoruz. Kendi siteleride çöküyor dolayısıyla ne destek talebi oluşturabiliyoruz ne canlı destekten yazabiliyoruz ne de r10 da mesaj atabiliyoruz kotaları dolu. İlk kez bu kadar sık çöken ve sorun yaşatan bir firma ile çalışıyorum. Daha öncede böyle miydi acaba ?

@Cenuta; buradan da sorayım ulaşabilceğim yer kalmadı size. Ne zaman stabil olucak sistemleriniz ? 4 gündür bir türlü düzeltemediniz ve sizin yüzünüzden zarar ediyoruz. Eğer böyle devam edicekse ki edicek gibi gözüküyor 4 gündür ardı arkası çözülmüyor sitelerimizi taşıyalım.
Merhaba,

Bize özelden yazdınız, dönüş yapmıştık. Bu konuyu neden açtığınızı anlayamadık. 4 gündür devam eden bir problem bulunmuyor. Özelden de sormuştuk, web site adresinizi iletirseniz inceleme yapabiliriz. Bugün genel olarak hiç bir sorun yaşanmadı.