Merhaba, ürünlerimi tanıtmak ve pazarlamak için yaklaşık 10 ay önce pinterest hesabı oluşturmuştum fakat pek kullanmayıp, bir kaç pin oluşturup bırakmıştım. şu an geri döndüm, öncelik olarak hedef pazaryerim ABD, avrupa ülkelerini de ikincil olarak ifade edebilirim. kendimi bu yolda istikrarlı bir şekilde geliştirmek istiyorum.
sizlere yazmamdaki sebep ise kafamı karıştıran ve düzgün bir bilgi edinemediğim bir mesele varolması. söylediğim gibi hedefim ABD'deki insanlara ulaşmak fakat şu iki seçenekten hangisi daha mantıklı olur bilemedim:
1- yeni bir tane ABD ip'si ile açmak ve reklamlar veya sponsorlar ile istikrarlı bir şekilde büyütmek ( bilmiyorum ABD sim kartı faydalı bir iş ise temin ederim diğer işlerim için de gerekli olacak sanırım.)
2. olarak sadece bölge ve dili ABD ve İngilizce seçip reklamlar ile ilerlemek... ( bu minvalde ilerlemek sizce sağlıklı olur mu ki?)
umudum ki, o değerli fikirlerinizi ve kıymetli zamanınızı harcayıp, deneyim sahibi olduğunuz bu konuda beni de aydınlatır ve bir acizin yüzünü güldürmüş olursunuz.
yaşattığınız tebessümler sizlere hayır, sağlık ve huzur versin efendim.