hocam size inanabilirim. eğlenceli mi? çok mu yorucu? sizce kısa süre için çalışınabilir mi?
Kısa süre için çalışılabilir fakat gerçekten inanılmaz yorucu. Kapanışa yazarlarsa bir tık daha rahat edersiniz. Bizim kapanış ekibi belliydi akşam üstü lobileri gezip tepsileri topluyordum. Daha sonra gece yarısına kadar aşağıda müzik dinleyerek kapları yıkıyordum.
Mutfağa direkt almayabilirler, ben çok istiyordum mutfakta çalışmayı ama geçirmemişlerdi. Birkaç gün çalışabildim. Genelde artık alışmış eli hızlı kişileri mutfağa koyuyorlar. Kasa en kolayı, benim İngilizce bilgim de iyi düzeydeydi. Ama genelde kızları koyuyorlar.
Lobide tuvalet temizleyip masa siliyorsunuz. İş olmasa bile oturmak yasak, temiz masaları tekrar sildiriyorlar. Tuvalet temizlemeye ya da soğuk depoya gidip biraz oturuyordum. Ürün taşırken zorlanıyorsunuz onun da sıklığı şubenin konumuna ve işlekliğine göre değişiyor. O zamanlarda da gelen ürünlerden çilekli, çikolatalı süt kaçırıp içiyorduk. Verdikleri yemek puanlarını öyle bir planlamıştım ki o zamana kadar hiç içmediğim kadar milkshake içtim. Hiç yemediğim kadar sufle yedim.
Kısaca zor ama kapanışa denk gelirseniz ve eğlenmesini bilirseniz eğlenirsiniz. Biraz da müdürlerinizin kafa olması lazım. Hiç olmazsa para kazanmanın zorluğunu ciddi anlamda görür daha fazla çalışırsınız. Bana o 2 aylık çalışma süreci çok şey kattı.