Arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum ama gerçekten çok komik insanlar var aramızda
Herkes suriyelilerden şikayetçi bende çok memnun degilim. PEKİ ALMANYADAKİ HOLLANDADAKİ TÜRKLERE NE DEMELİ ? RAKAMLARI MİLYONLARCA.
Hepiniz Ülkeyi terk etmekten hukumeti suçlu buluyorsunuz bundan 40 yıl önce almanyaya hollandaya dünya kadar türk gitmedimi ?
Degişen birşey yok ülkemiz gerçekten çok güzel bir ülke
ekonomik sorunlar pahalılık tabi bunlarda haklısınız bunlara çok birşey diyemiyorum ama umarım en güzel günlere geliriz.
ve şunu söylemeden edemiyecegim
herkes okuyup doktor polis hakim yazılımcı saglıkçı olma derdinde
Arkadaşlar herkes okursa iş begenmezse nolacak bu ülkenin hali ?
Oto tamirci berber terzi tekstilci dönerci ve birçok dünya kadar meslek bunlar ne olacak ? herkes benim çocugum okusun masa başında çalışsın derdinde yok arkadaşım öyle bir dünya yok bazılarınız hala bunu kafasına sokamamış
Suriyelilerden memnun olmayanlara gurbetçileri örnek vermeniz ne kadar yandaş olduğunuzun ispatı.
Bizden gidenlerin bu konuda da görüldüğü üzere çoğu nitelikli ve eğitimli. Ve almanlar ülkeye alırken her türlü sorguluyorlar aldıklarını.
Gelen suriyeliler? Kafa keseni de var, tecavüzcüsü tacizcisi katili, esad hapishane kapılarını açıp mahkumları Türkiye'ye sürdü milyonlarca insan hiç sorgulabmadan ülkeye alındılar.
Fanatik yorumlarla bizim milletimizi bu ortadoğu fellahlarıyla kıyaslayarak hor görmeyi bırakın!
Ben seçimde kaybeden taraftayım, artık bu milletten ümidim kalmadı. Ancak yakınırsam yine kendi insanıma yakınırım. Başka milletlerle hele hele araplarla kıyaslayacak kadar milletime mankurt olmadım çok şükür.