merhaba, ben siteme youtubeden otomatik olarak videoları çekip paylaşıyordum, bazı videolarda veya kanallarda videoyu youtubeden izleyin diyip yt ye atıyordu ve sitemde izletmiyordu ve bu başka sitelere eklenmesini ve izletmesini engelliyordu
şuan 8 dizi için dava açıldı daha dün olarak, yani aklıma şöyle bir savunma geldi, bu youtube bazı videolarda neden öyle engelledi izlenmesini, demekki telifli video veya lisanslı, bunu çözüp davaya savunma olarak çıkmam lazım,
telifli videoları, kanala yüklenen videolarda, dizi olarak yüklenen videoda yüklereken telifi bana ait diye soruluyormu ?,
çünkü ben yotube'den siteme video çektim ve savunma olarak telifli videolarda iframe engeli var diğer videolarda, sizin videonuz telifli değil ondan dolayı yayınlayabildim, diye savunma yapacagım
örnek olarak şu şekilde zaten engelliyor youtubeden izleyin diye, gelirim olmadı video izlendikçe paylaşan kişi kazanmıştır, youtube platformunda telifi olmadıgı için videoyu yayınlayabilmişimdir diye savunma yapacagım
bu söylediklerimi destekleyecek resmi bir kesit veya kanun varmı?, bu davanın kazananı hep dava açandır, kazanılan dava yok mlsf
üstelik durumum olmadıgı için uzkaşmacı 5 bin tl teklif etmiştim davaya uzlaşılsın diye, kabul etmediler 100 bin tl üzeri teklif et dediler ödeyemem dedim ve dava açıldı, uzlaşmacı arkadaşına yönlendirdi 5 bin tl ye avukatım oldu işte
normalde 18 bin tl miş, bu manevi boyutu, bide dava bitince maddi olarak'ta dava açabilirlermiş, bu davaya savunma yapmam için youtube telifli videolar başka sitelere eklenebiliyor mu, eklenmiyor mu onu çözmem lazım fakat youtube hizmet haklarında böyle bir konu ile alakalı hiçbirşey bulamadım, biraz konu saçma oldu, tam anlatamadım, yorgunluktan