limosros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Msi
İ5 i7 konusunda nesilleri önemli
DeCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim hocam
gokhanavci01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.trendyol.com/monster/abr...hz-p-134117208

3 gün önce 17ye almıştım

Harbi canavar hocam tavsiye ederim. Cs Go Pubg falan banamısın demiyor altta photoshop falanda acık yani.
Sazlon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence MSI
Burak Bozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
msi.
UPRSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MSI derim ben
dexterbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Monster pc den yazıyrum MSI
HamzaYak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sorunun sorulması bile hata
KOZBA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ASUS > MSI > Monster
semihgr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laptop konusunda birçok markayı denemiş olarak. MSI kalitesini gördükten sonra diğerlerine geçemedim bir daha. Hayırlısı olsun sizin için.
AbdullahAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Net msi, 7 senedir sorunsuz kullanıyorum ekran kartını.
bahax41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 2 kere MSI laptop kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım. Monster kullanan arkadaşlarım hep sorunlarından bahsediyordu. Garantisi çok güzel diyodu 3 saat kapısında kuyrukta bekliyormuş ve ürünü 1 haftaya tamir ediyolarmış (tamir olmadan da gönderildiği oluyormuş). Ben MSI garantisini 1 kere aradım o da NVME SSD takabilir miyim kendim diye.
onurtuncer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reis son noktayı çok güzel koymuş. Konu tartışmaya bile kapalı net bu yorum.
KOZBA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 cihazı da kullanarak yaptım hocam bu yorumu, teşekkürler
Tüm arkadaşlarım değerli yorumlarınız için ayrı ayrı çok teşekkürlerimi sunuyorum. Anlaşılan MSİ açık ara tercih edilmesi gereken bir model olarak görünüyor. O zaman son bir ricam ile iki model arasından hangisini seçmem gerekir diye son bir sorum olacaktır sizlere.
İki aynı model var arada sadece ekran kartı biri RTX3050 diğeri RTX3050 Ti diye arada 2600 TL oynuyor sizce değer mi buna, ürün linkleri aşağıda.

1- 23.999,00 TL ► Msı Katana GF76 11UC-060XTR01 I7-11800H 16GB 512GB SSD 4gb RTX3050 17.3 Fhd 144Hz Freedos
2- 26.529,00 TL ► MSI Katana GF76 11UD-059XTR Intel Core i7 11800H 16GB 512GB SSD RTX 3050Ti Freedos 17.3" FHD