Emegine saglik dostum ama ....
Keske daha cok yazsaydin benim gibi cahillerde aydinlansa
Estağfurullah hocam bilgim dahilinde bir şeyler karaladık işte. Emek verip araştırırsanız her zaman karşılığını alıyorsunuz. Ben de dahil genelde hep kısa süre de para kazanalım bu işin bir püf noktası vardır hemen voleyi vuralım derdindeyiz. Bir site için en önemli şey içerik hocam. Tema, hız, görsellik bunlarda önemli ama içeriğiniz iyi olursa ücretsiz free temalarla normal hızda olan bir sitenizle de gayet iyi sonuç alırsınız. Nitekim konudaki site tamamen free ve herhangi bir ücretli eklenti vs kullanmadım. Tavsiyem site yapacaksanız tek konuya odaklanın sadece o konuda site açın ve konu neleri kapsıyor araştırın. Site konunuzla ilgili kendiniz soru üretin ve bunları araştırın bu şekilde siteyi genişletin.Dikkat etmeniz gereken şey konuyu sulandırmamak yani tekrara düşmeyin. Konuyu rakiplerin eksik kaldığı yerden tamamlayabilirsiniz. Rakiplerin site maplarını inceleyin hangi konularda yazmışlar ya da yazmamışlar. Herhangi bir konuda google da aratırken kullanıcılar bunu da sordu bölümü var oradaki soruları yavaş yavaş açın. Ne zamanki açılan soru sizin konunuzla alakalı değilse orada sizin konunuzun kapsadığı alan bitmiş demektir. Yani oraya kadar olan sorularla ilgili fikirler bulup makaleler yazmalıyız. Başarılar.