Satıcı ile iletişim kurdum ancak açtığı konudan dolayı burada da bir açıklama yapma gereğinde hissettim.
Yoğunluklarımız olabiliyor ve işlerimiz aksayabiliyor. Bunun gayet doğal bir şey olduğunu düşünmekteyim ki kendisinden bir hizmet alıpta parasını vermemezlik yapmadım. Açtığı konu beni almaktan vazgeçirdi, iyi ki de almamışım.
@JOB; R10 kuralları çerçevesinde böyle bir ceza talebi mevcut mu ?
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html mevcut değilse bu arkadaşın konusuna bir yaptırım getirilmesini istiyorum neticede burada hepimiz ticaretler yapıyoruz bu tarz konular adımıza leke getiriyor ki "ihaleyi çöp etmesi" gibisiden cümleler kurmuş (?) ihalenin altında şahsı mı kötüledik ? itibarını mı zedeledik ?
Öncelikle Forumda ihale size kaldıysa 48 saat içerisinde ödeme yapılması zorunlu bunu ben demiyorum forum kuralları diyor foruma girmenize rağmen bana bununla alakalı bir dönüş yapmadınız 2 Gündür dönüş bekliyorum sizden Yoğunum veya müsait değilim diye kısa bir bilgilendirme yapabilirdiniz ek olarak ihaleyi çöp etmeden kasıt başkası teklif veriyor geri ihale bana kalmadı diye adam gidiyor başka bi şeye yatırıyor parasını sizde almayınca ihale çöp oluyor evet
Ekleme :
Size ihalenin kaldığını gün ben yazmışım sizde akşama döneceğinizi belirtmişsiniz aradan 2 gün geçti foruma girmenize rağmen bana en ufak bir dönüş sağlamadınız bana yoğun olduğunuzu şu zaman müsait olduğunuz bilgisini verseniz o şikayet konusunu açmazdım fakat dönüş yapmadınız ne gibi bir tepki bekliyordunuz