keşfette bir dalgalanma var, birkaç gün öncesine kadar akan trafik, şu sıralar düşüşte. arkadaşların dediği gibi, sen A kalite resim kullanıyosun, geliyo aynı veya benzer içerikte birisi AA kalite bir resim kullanarak seni geçiyor.

eklediğiniz içerik 100-200 hit ile başlarsa güne, keşfete düşme olasılığı yüksek. ha birde ne eklerseniz ekleyin, eğer EN ÇOK OKUNANLAR bölümüne düşmüşse ki onu görmek mümkün. o zaman kesinlikle KEŞFETTEsiniz demektir.

birde keşfete düştüğünüzde sanmayin ki hit yağmuru olacak. o an o içeriği arayanlar sadece geliyor. tüm dünya görmüyor. şehir efsanesi o.

ama sağlam bir içerik keşfete düştüğünde ise ben şuana kadar 5g öncesi şeklinde gördüm. 5 günü aşkın görmedim. yani 1/2 hafta hit geldiği bile oldu 1 tane içeriğime yağmur gibi, eklediğim hiçbir içerikte onu geçmedi. bu da şunu gösteriyor. demekki öyle bir içerik yapmışım ki aynısını yapamamışlar, aynısını yapsalar da benim kaliteme ulaşamamışlar demek oluyor.

keşfet e akıl sır erdirmek zor. işine nasıl geliyorsa öyle davranıyor. olay şu : sitenizi google ye sevdirirseniz, aynı kalıpta sürekli özgün ilerlerseniz, siz A dahi yazsanız google onu ha bu site yazmışsa önemli deyip alıp kullanıyor. gerisi hikaye...