Konu doktorlar ama konu sadece doktorluk mesleği değil. Konu, aklı başında insanlar için ülkenin yaşanmaz hale gelmesi. Doktorlar da yurtdışına en kolay çıkabilen iş bulabilen kesim. Şu anda hangi mesleği yaparsa yapsın o meslekten avrupa ve amerika gelin maaşınız hazır dese ülkede çok fazla insan kalmaz. Zaten insanların kaçtığı sizin gibiler. Siz çoğunluktasınız ve sadece sizin gibilerin verdiği oylarla yönetiliyoruz. Şu anda sizin dışınızda kalan %48'in devlet yönetiminde hiçbir söz hakkı yok, devlette tanınmıyor bile. Başkanlık sisteminin acısını eğer hala seçimler devam ederse 10 yıl sonra siz ve çocuklarınız da çekeceksiniz. O zamanlar bu yazdıklarınızı acı acı hatırlayacaksınız.
Hocam boşuna elini klavye de yazı yazarak yoruyorsun.
Yurtdışındakiler Türkiye'den vatandaş gelmesin sayı yükselirse Türkiye'ye geri gönderirler diye korkuyorlar.
Yurtdışındaki röportaj da neden o partiye verdin diye sorduğunda yabancı vatandaş, ben Türkiye'ye geldiğimde bozduruyorum ve 5 Yıldızlı otel de bile tatil yapabiliyorum diyordu

3 tane eşi olan milletvekilimiz var artık. Sevinmemiz lazım, artık bundan sonra biz de böyle olabileceğiz.
Biraz izleyin de Almanların Türklere nasıl kötü davrandığını görün, mülteci şekilde böyle görülecekse, valla görülsünler, burda dayak yemesinden iyidir.
https://www.youtube.com/shorts/9HjEbMhc9Jo