Hocam yanlış anlama ama sürekli bir açık bulma peşindesin. En iyisi aklında tasarladığın kira miktarını adama peşinen söyle uygun verdiğin için pişman olmuşsun hocam. %25 te yetmez sana şimdi. Ama kabul etmeyeceğini söylerse mahkemeye başvuracağını söylersin. Senin kendi başka evinde vardır. İkinci bir evin olmasa evini kiraya verip başka eve oturup kira ödemezsin bence.
Kardeşim ben niye açık arama peşine gireyim. Evet başka evimiz de var çok şükür. Yeni aldığım evde doğalgaz var ayrıca kışın ailem odun kömür yakmaktansa doğalgazlı evde oturur niye reziilik cektireyim ben aileme. Ben askerim ailem nasıl rahat ederse onu yaparım. Ayrıca yukarıda yazdım kiracı tanıdık uzaktan akraba yeni evlendiler yardımcı olmak ve uygun fiyata verdik düğün yapana yardımcı olmak için. Ayrıca kız kardeşim yeni işe girdi diğer evden gidip gelmesi sorun oluyor evi ona vereceğim ailemle birlikte kalacak. Kardeşim niye zorluk çeksin ki? Ayrıca benim paraya ihtiyacım yok şükür kiraya da vermeyecektim 2 sene boş kalsa benim için daha iyidi.