TurkMet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görmüş geçirmişsin ama hala pişmemişsin, yorumların hala çiğ.
Yurtdışına çıkmayı göze alanlar zaten mülteci gözüyle bakılacağını biliyorlar. Yaşadıkları psikolojik travma ve dışlanmışlık o kadar yoğun ki onu bile göze alıyorlar. Sadece bu durumun farkına varan sizsiniz sanıyorsunuz ama özellikle doktorlar durumun farkında.
Türkçülük yapmak bölücülüktür diyen birisinden bahsediyoruz. Gerçek Türkçüler zaten mücadeleye devam ediyor. Ancak ailesini çocuğunu düşünen birine milliyetçilik vatan sevgisi dinletemezsin. Eşi ve çocuğu bu ülkede tehlikede ise kendilerini hor gören ama güvende hissedeceği yere gitmeyi göze alıyor. Ayrıca biri sizi hor görüyorsa bunu kırmak ta sizin elinizde. Özetle millet cehaletten kaçıyor, hoşgörüsüzlüğe ırkçılığa karşı çözüm var ama kara cehalete karşı çözüm yok.

biraz once son dedim ama bu son mesajim olsun

tane tane anlatayım ki cahilliğimi percinleyip birde yobaz diyesin diye cevap veriyorum

bana cehaletten ve cahiilkten dem vuruyorsun ya sözde toplumun kesinlikle okumuş kültür abidesi doktorlarımızın devlet hastanesinde ki hastayı azarlaması horlaması görmezden gelmesi kültürünün ve okuma seviyesinin gereği yine aynı doktorumuzun özel hastanede bir çay servisi yapmadığı kalıyor bu sana normal geliyor ama ben cahilim ben hiç siyasi söylem yapmadım kendini Kılıçtaroğluna Oy veren %48 lik aydın kesimde görüyor %52 yi cahillikle suçluyorsun ki haklısın cahil olmasalar senin gibi 76 yaşında ömrü başarılarla dolu seçimlerden zaferlerden zaferlere koşan ve seçim üçüncü tura kalsaydı o bahsettiğin türkçülükle haşrolmuş başarı abidesi seçimin 3 cüncü turunda çekerdi yeniçeri kıyafetini yada komanda kıyafetiyle fonda mehter elde kuran gözler ufukta dilde ya allah bismillah allahu ekber sesleriyle viyana önlerinde soluğu alacaktı %48 ile beraber nede olsa talimli ankaradan istanbula yürümüş bir yiğit bak sırf seni haklı çıkarmaya çalışıyorum beni cehaletimin yanında bağnazlık ve yobazlıkla da yaftalayabilirsin

mey biter saki kalır. her renk solar haki kalır. ilim insanın cehlini alsa da hamurunda varsa eşşeklik baki kalır. kimse bir yere gidemez keşke gidebilseler

dipnot: ülkenin başına kim gelirse gelsin kurumsal davranış olmazsa örnekle dünyanın neresine gidersen git kırmızı ışıkta durur yeşilde geçersin bu bir kuraldır o bahsi geçen medeni toplum bunun gibi kurallar sayesinde olur tarihten süzülmüş gelmiş kendi örf adet ve törelerinden vazgeçersen medeniyet diye kan davasın vazgeçersen medeniyet diye hırsızın kolunu kesmezsen medeniyet diye karına kızına eşine tecavüz edenin ölüm hakkı sana verilmezse medeniyet diye 50 bin insanini öldüren adamı kendi ellerinle beslersen sen medeni değil özentisin

ben devlet olarak seni okutacağım seni koruyacağım sana okullar yapacağım okuyasın doktor olasın diye konusunda uzman profesörlerden eğitim alacaksın bu devletin hastanelerinde stajlar yapacaksın bu milletin ölüsü üzerinde kadavra olarak çalışacaksın en basit bir damar yolu açmak için koluma beş tane delik açacaksın her türlü tecrübeyi bu horladığın halk üzerinden edineceksin neyse lafı uzatmayayım doktor olacaksın sonrada çıktığın kabuğu beğenmeyeceksin sen dua et bu ülkeyi ben yönetmiyorum